Opslagloods bouwen | Mahieu Construct

Opslagloods bouwen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de bouw van een opslagloods. We zijn zowel actief binnen de industriebouw als de agrobouw. Binnen de industriebouw hebben we ons gespecialiseerd in opslagloodsen, magazijnen en logistieke gebouwen. 

Binnen de agrobouw hebben we ruime ervaring met diverse landbouwloodsen: van aardappelloodsen tot machine- en grondstoffenloodsen.

Afhankelijk van het gebruik - vracht, machines of oogst opslaan - worden andere eisen gesteld aan de inrichting van de loods. Hieronder geven we enkele voorbeelden hoe we ervoor zorgen dat de loodsen zo goed mogelijk aansluiten bij het beoogde gebruik.

Opslagloodsen en opslaghallen

Heb je snel meer ruimte nodig tegen een aantrekkelijke prijs? Ons bouwproces is zeer efficiënt ingericht zodat jij snel kan genieten van je nieuwe loods. Of dat nu voor losse vracht met ruimte voor een laad/los-plaats is of juist afgesloten opslagruimte is of wat anders. Wij zorgen altijd voor duurzame, fijn afgewerkte en onderhoudsvriendelijke opslagloodsen van de beste kwaliteit. Neem een kijkje bij onze realisaties.

Aardappelloods (los of kisten)

Onze aardappelloodsen zijn zodanig ingericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en verliezen tot een minimum te beperken. Ook rusten we onze loodsen uit met de meest recente ventilatietechnieken.

Je kunt bij ons terecht voor zowel aardappelloodsen voor losse opslag (vrac) als voor opslag in palletboxen of kisten. We kunnen ook een scheidingswand of aparte cellen voorzien voor als je meerdere aardappelrassen samen wilt bewaren. Zo kan je per cel een apart bewaarregime hanteren. 

Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Machine- & Grondstoffenloods

Onze machine- en grondstoffenloodsen zorgen voor de betrouwbare opslag van jouw machines en materiaal. We maken gebruik van de beste materialen zodat je nog jaren kunt genieten van je machineloods. De loodsen kunnen helemaal ingericht worden op jouw wensen.

We zitten graag met jou samen om jouw wensen uit te werken dat een mooi ontwerp. 

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties voor onder meer Agri Lemahieu, Morliplas en Agri Demaeght. 

 

De productie van staalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 3 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor een duurzame, fijn afgewerkte en onderhoudsvriendelijke loodsen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe loods. Naast landbouwloodsen en opslagloodsen, bouwen we ook stallen voor jouw rundvee, melkvee, paarden of pluimvee en industriële hallen.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

af-fotografie-dji0613-4.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.