Betonbouw | Mahieu Construct

Betonbouw

Als bouwbedrijf zijn we sinds 1989 gespecialiseerd in de constructie van industriële en agrarische bedrijfsgebouwen. Met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen zorgen we ervoor dat we alles zelf in huis hebben. Bij Mahieu Construct kan je terecht voor de bouw of renovatie van hoogkwalitatieve bedrijfsgebouwen. Samen analyseren we jouw project in detail en bepalen we of we kiezen voor beton, staal of een combinatie van beide.

 

Prefab beton

Onze totale productiesite beslaat meer dan 10.000m². We hebben een geavanceerde in-house betonafdeling waar we prefab betonpanelen en -kolommen produceren. Hierdoor kunnen we vlug, doelgericht en tegelijk kostenefficiënt voor onze klanten werken. Bij Mahieu Construct kan je rekenen op een optimale prijs-kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Productieruimte

Unieke mix van staal en beton

De meeste van onze bouwprojecten zijn een mix van een stevige, onoverwinnelijke staalconstructie gecombineerd met betonwanden. Wij geloven dat de mix van staalbouw én betonbouw de ingrediënten zijn voor sterke realisaties. De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende productievestigingen in België en Frankrijk. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Ons bouwproces is efficiënt georganiseerd zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe productieruimte, kantoorruimte, commerciële ruimte of opslagruimte.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

af-fotografie-dji0148-2.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw en agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.