Betonbouw | Mahieu Construct

Betonbouw

Als bouwbedrijf zijn we sinds 1998 gespecialiseerd in de betonbouw. Met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben. Bij Mahieu Construct kan je terecht van de bouw of renovatie van hoogkwalitatieve industriële gebouwen. Samen analyseren we jouw project tot in detail en bepalen op basis daarvan of we kiezen voor beton, staal of een combinatie van beide.

 

Prefab beton

Onze bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m². We hebben een geavanceerde in-house betonafdeling waar we prefab betonpanelen en -kolommen produceren. Hierdoor kunnen we vlug en doelgericht te werk en tegelijk kostenefficiënt voor onze klanten werken. Bij Mahieu Construct kan je rekenen op een optimale prijs-kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Unieke mix van staal en beton

De meeste van onze bouwprojecten zijn een mix van een stevige, onoverwinnelijke staalconstructie gecombineerd met betonwanden. Wij geloven dat de mix van staalbouw en betonbouw de ingrediënten zijn voor sterke realisaties. De productie van staalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 3 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe industriegebouw, productieruimte, kantoorruimte, commerciële ruimte of opslagruimte.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

demunster-03.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.