Over bouwbedrijf Mahieu Construct | Mahieu Construct

Jouw betrouwbare bouwpartner

Doordachte combinatie van staal en beton

Een ideale mix tussen staalbouw en betonbouw zijn onze ingrediënten voor sterke realisaties. Samen analyseren we jouw project tot in detail en bepalen we op basis daarvan of we kiezen voor beton, staal of een combinatie van beide. Bij ons kan je rekenen op een optimale prijs-kwaliteit. 

We zijn een bouwbedrijf met hoofdzetel in Komen met staalatelier, een productievestiging in Pittem voor specifieke staalprojecten, een vestiging in Duinkerke (Premadun) voor de productie van prefab beton. Met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben. 

Wie er onze historiek (hieronder) op naleest, merkt meteen dat Mahieu Construct zich in een korte tijdspanne wist op te werpen als één van de vooruitstrevende bedrijven in staal- en betonbouwsector. Die groei hebben we te danken aan onze passie voor de bouw en onze no-nonsense totaalvisie.

Van A tot Z

Van het uittekenen van de plannen tot de productie en installatie van de constructies.  Wij nemen jouw project volledig van A tot Z, zodat jij je kan focussen op wat je echt graag doet: ondernemen en je bedrijf duurzaam optimaliseren.  

Alles onder één dak

‘Wat we zelf doen, doen we beter’ is een slogan die we altijd al hebben aangehouden. Zo bewaren we het best de controle over kwaliteit, timing en stiptheid. Onze bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m² en biedt onderdak aan ateliers voor staalbewerking, een geavanceerde betonafdeling, kantoren waar onze ingenieurs en technisch tekenaars actief zijn, aan de administratie en logistieke afdeling, ... 

Sleutel op de deur

Van de afbraak van bestaande gebouwen, het tekenen van plannen, de berekening van de stabiliteit tot zelfds de afwerking en aanleg van parkeerplaatsen, Mahieu Construct ontzorgt jou vanaf stap één in het project.  Een duurzame toekomst van jouw pand is onze focus. 

 

Precisie, kwaliteit en vakmanschap tegen een uitstekende prijs

Dit vloeit voort uit onze alles-onder-één-dakaanpak en onze innovatiedrang. Als we beslissen om de dingen zelf te doen, doen we dat om er hoogste kostenefficiëntie uit te halen tegen de best mogelijke kwaliteit. Als we investeren en innoveren, is dat om in de toekomst nog vlugger en doelgerichter te werk te kunnen gaan. Zo kunnen we de klant een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

L'histoire

Wat begon in 1989 als eenmanszaak in metaalbouw & staalbouw voor de agrarische sector, is ondertussen uitgegroeid tot de referentie in de landbouw- en industriebouwsector. Met topervaring als fundament vormen we jouw idee om tot een stevige, onoverwinnelijke staalconstructie met betonwanden.