Industriebouw | Mahieu Construct
Hijsen we samen de vlag op jouw terrein?

Neem vrijblijvend contact op met ons team.

We zijn experten in ...

Industriebouw

Moderne bouwtechnieken hebben de staal- en betonbouw grondig veranderd. Nog nooit was zoveel flexibiliteit, snelheid van inplanning en vrijheid van ontwerp mogelijk. Stuk voor stuk voordelen die in de kaart spelen van de toekomstgerichte ondernemer en zijn architect. In deze tijden waarin kostenefficiëntie, duurzaamheid en competitiedruk het ondernemingslandschap bepalen, toont onze industriebouw zich van zijn sterkste kant.

De onderscheidende combinatie van staal en beton is Mahieu Construct’s specialisatie. Werken met staal en beton brengt niet alleen tal van voordelen met zich mee maar geeft ook de mogelijkheid om moderne bouwtechnieken toe te passen. Zo geeft ons team je steeds grondig advies over welke bouwtechnieken en materialen je best gebruikt voor elk specifiek bouwproject.  Het geïndustrialiseerde bouwproces laat tevens toe om tal van elementen te prefabriceren, waardoor de afhankelijkheid van het weer op de werf kleiner wordt. Dit maakt het mogelijk om vooraf leidingen te integreren en achteraf makkelijker aanpassingen door te voeren bij verbouwingen of eventuele bestemmingswijzigingen.

Duurzaam bouwen is onze missie. Met kennis van zaken en steunend op jarenlange expertise. Voor elke sector hebben we een oplossing in petto.  Ontdek alvast onze brede waaier aan realisaties: van loodsen tot magazijnen, productiehallen, KMO-units, garages, commerciële ruimtes, koelcellen en diepvriesopslag, logistieke ruimtes en kantoren.

Download onze nieuwe brochure industriebouw

Al heel wat dromen werden dankzij Mahieu Construct werkelijkheid.

Hieronder vind je een greep van enkele succesvolle projecten door Mahieu Construct.