Agrarische bouw (agrobouw) | Mahieu Construct
Hijsen we samen de vlag op jouw terrein?

Neem vrijblijvend contact op met ons team.

We zijn experten in ...

Agrarische bouw

Jouw dieren, oogst en machines verdienen topkwaliteit. Niet alleen jij hebt een passie voor landbouw, wij ook. En dat laten we zien in onze constructies, zodat jij vol trots jouw stiel kan uitoefenen. De liefde voor landbouw zit al sinds 1998 in ons bloed. Wat begon als eenmanszaak in staalbouw voor de landbouw is ondertussen uitgegroeid tot de referentie in de agrarische sector.  

 

Hoe kunnen we voor jou het verschil maken?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type loods of stal - van kippenstal tot varkensstal, ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes.  Het is jouw idee dat vorm krijgt - onze teams leveren vervolgens een exacte, doordachte blauwdruk van je gebouw, zowel binnen als buiten.

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit.  Snelheid en flexibiliteit staan altijd voorop bij onze bouwprojecten. Die kunnen we ook garanderen dankzij onze sterke beschikbare mankracht.

"Jouw dieren, oogst en machines verdienen topkwaliteit."

Download onze nieuwe brochure agrarische bouw