Bouwbedrijf West-Vlaanderen | Mahieu Construct

Bouwbedrijf West-Vlaanderen

Mahieu Construct is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de constructie van industriële en agrarische bedrijfsgebouwen. Onze totale bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m² en biedt onderdak aan ateliers voor staalbewerking en een geavanceerde betonafdeling. We hebben ruim 30 jaar ervaring als bouwbedrijf voor bedrijfsgebouwen. 

Onze roots liggen in West-Vlaanderen. Mahieu Construct is gestart in 1989 als eenmanszaak in Poperinge en groeide al snel uit tot een bekende naam in de regio en ver daarbuiten. Inmiddels werken we met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen en zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben. 

Klasse 7 bouwbedrijf

Mahieu Construct is een klasse 7 bouwbedrijf. Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type gebouw ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industrie- en agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit.

Industriebouw & agrobouw

We zijn gespecialiseerd in industriebouw & agrobouw. De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België en Frankrijk. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders. Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke hallen van de beste kwaliteit.

Neem hieronder een kijkje naar enkele van onze realisaties.

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.