Hangarbouw | Mahieu Construct

Hangarbouw

Een van onze specialisaties als bouwbedrijf is hangarbouw. We zijn al sinds 1989 actief in de agrarische bouw. Onze passie voor de landbouw is terug te zien in onze constructies, zodat jij vol trots jouw stiel kan uitoefenen. Bij Mahieu Construct kan je terecht voor de realisatie of renovatie van elk type hangar, opslagloods, stal of industriële overkapping.

Hangar bouwen

Ben je aan het uitbreiden en wil je een bestaande hangar renoveren of graag een nieuwe hangar bouwen? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Wij bouwden al hangars en landbouwloodsen voor onder meer LV Pattyn, Comexplant, Andy Devos en Innoporc. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke hangars van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe hangar. Naast hangars bouwen we ook diverse landbouwloodsen zoals aardappelloodsen, machine- & grondstoffenloodsen en stallen voor jouw rundvee, melkvee, paarden of pluimvee.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.