Hangarbouw | Mahieu Construct

Hangarbouw

Een van onze specialisaties als bouwbedrijf is de hangarbouw. We zijn al sinds 1998 actief in de agrobouw. Onze passie voor de landbouw is terug te zien in onze constructies, zodat jij vol trots jouw stiel kan uitoefenen. Bij Mahieu Construct kan je terecht van de realisatie of renovatie van elk type hangar, opslagloods, stal of industriële overkapping.

Hangar bouwen

Ben je aan het uitbreiden en wil je een bestaande hangar renoveren? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Wij bouwden al hangars en landbouwloodsen voor onder meer LV Pattyn, Comexplant, Andy Devos en Innoporc. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

De productie van staalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 3 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor een duurzame, fijn afgewerkte en onderhoudsvriendelijke hangars van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe hangar. Naast hangars bouwen we ook diverse landbouwloodsen zoals aardappelloodsen, machine- & grondstoffenloodsen en stallen voor jouw rundvee, melkvee, paarden of pluimvee.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

af-fotografie-dji0613-1.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.