Industrieel bouwen | Mahieu Construct

Industrieel bouwen

Industriebouw heeft diverse voordelen voor ondernemers. Het stelt ons in staat om snel en kostenefficiënt te werken zonder in te boeten op kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. De grootste tijdswinst behalen we door tal van elementen te prefabriceren. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van het weer op de werf en kan alles volgens planning verlopen.

Mahieu Construct is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in industriebouw. Wij werken met staal en beton. Alles wordt op maat verwerkt in onze eigen ateliers voor staalbewerking en prefabbeton. Ons team geeft je steeds grondig advies over welke bouwtechnieken en materialen je best gebruikt voor elk specifiek industrieel bouwproject.   

Benieuwd naar de mogelijkheden of een kostenraming? Neem dan contact met ons op.

Industriële gebouwen

Industrieel bouwen zit in ons bloed. We hebben al voor talloze bedrijven in diverse sectoren mooie projecten gerealiseerd: van loodsen tot magazijnenproductiehallenKMO-units, garages, commerciële ruimteskoelcellen en diepvriesopslaglogistieke ruimtes en kantoren.

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat. Renovatie? We zorgen dat de werkzaamheden zo worden ingepland dat je tijdens de verbouwing zo weinig mogelijk hinder ondervindt en zoveel mogelijk beschikbaar blijft voor je klanten.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Als ervaren speler in de industriebouw helpen wij jou graag bij de realisatie of renovatie van jouw bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke gebouwen van de beste kwaliteit. Duurzaam bouwen is onze missie. Met kennis van zaken en steunend op jarenlange expertise. Voor elke sector hebben we een oplossing in petto.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze andere industriële realisaties.

demunster-15.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.