Industriegebouw bouwen | Mahieu Construct

Industriegebouw bouwen

Bij Mahieu Construct ben je aan het juiste adres voor de bouw van je bedrijfsgebouw zoals kantoren, winkels, magazijnen en bedrijfshallen. We hebben ruim 30 jaar ervaring in de industriebouw. Onze bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m² en biedt onderdak aan ateliers voor staalbewerking en een geavanceerde prefabbetonafdeling. We hebben alles zelf in huis met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Snelheid en flexibiliteit in planning

Voor een toekomstgerichte ondernemer is kostenefficiëntie, duurzaamheid, flexibiliteit en snelheid zeer belangrijk. Industriebouw gecombineerd met moderne bouwtechnieken biedt hier de oplossing.

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat. Renovatie? We zorgen dat de werkzaamheden zo worden ingepland zodat je tijdens de verbouwing operationeel blijft en zoveel mogelijk beschikbaar voor je klanten.

Moderne bouwtechnieken

Industriebouw zit in ons bloed. We zetten sterk in op extra investeringen in onze staal- en betonproducties. Dit geeft ons de mogelijkheid om moderne bouwtechnieken toe te passen. We adviseren je graag welke bouwtechnieken en materialen je best gebruikt voor welk type industriegebouw. Ons geïndustrialiseerde bouwproces laat tevens toe om tal van elementen te prefabriceren, waardoor de afhankelijkheid van het weer op de werf kleiner wordt. Dit maakt het mogelijk om vooraf leidingen te integreren en achteraf makkelijker aanpassingen door te voeren bij verbouwingen of eventuele bestemmingswijzigingen.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Als ervaren speler in de industriebouw helpen wij jou graag bij de realisatie of renovatie van jouw bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke panden van de beste kwaliteit. Duurzaam bouwen is onze missie. Met kennis van zaken en steunend op jarenlange expertise. Voor elke sector hebben we een oplossing in petto.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze andere industriële realisaties.

demunster-13.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.