Kantoorbouw - Moderne en duurzame kantoorruimte | Mahieu Construct

Kantoor bouwen

Kantoorbouw is een van de specialisaties van Mahieu Construct. Sinds 1989 bouwen we moderne en duurzame kantoren met een uitstekende akoestiek. Je kantoor is het uithangbord van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw kantoorgebouw de juiste uitstraling krijgt. 

We hebben vele mooie referenties gerealiseerd. Op deze pagina lichten we er een aantal uit om een indruk te geven van de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Een strak design

We besteden veel tijd op kantoor. Je klanten en team moeten zich er thuis voelen en prettig kunnen werken. Wij ontwerpen jouw moderne kantoorgebouw geheel naar jouw wensen. Een kantoor hoeft namelijk niet saai te zijn, in tegendeel zelfs! Met speciale accenten en elementen op maat kan je een unieke sfeer creëren en creativiteit stimuleren.

Persoonlijk zijn we fan van grote glaspartijen. Dit zorgt voor meer lichtinval en geeft het gebouw een open uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Productiever dankzij een goede akoestiek

We denken graag met u mee over het ideale akoestische ontwerp voor uw kantoor. De juiste akoestiek kan het verschil zijn tussen een chaotische kantoortuin en een prettige plek om te werken. Een open ruimte hoeft niet gelijk te staan aan een slechte akoestiek.

Wij zorgen dat er tijdens de bouw al rekening wordt gehouden met de uiteindelijke functie en gebruik van de ruimtes. Met speciale systeemplafonds die geluid absorberen kunnen we de akoestiek verbeteren. Daarnaast kijken we graag samen naar andere oplossingen zoals zwevende vloeren, akoestische voorzetwanden, speciale wand- en plafondpanelen of akoestische kasten om het gewenste niveau van geluidsisolatie te bereiken.

Multifunctionele kantoorruimte 

We kunnen jouw kantoorruimte ook perfect combineren met andere gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan een showroom met aansluitende kantoorruimte. Maar ook werkplaatsen of magazijnen. Als ervaren speler in de industriebouw helpen wij jou graag bij de realisatie of renovatie van jouw multifunctionele kantoorruimte.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke kantoren van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat. Renovatie? We zorgen dat de werkzaamheden zodanig worden ingepland zodat je tijdens de verbouwing zoveel mogelijk beschikbaar blijft voor je klanten.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze andere industriële realisaties.

 

demunster-01.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.