Koel- en diepvriescentra bouwen | Mahieu Construct

Koelcentra en diepvrieshallen bouwen

Mahieu Construct bouwt de modernste koelcentra en diepvrieshallen voor de bewaring van verse en bevroren producten zoals fruit, groenten, vis, ijs- en zuivelproducten. We zorgen dat jouw koelcentrum aan de hoogste eisen voldoet om de kwaliteit en versheid van jullie producten te verzekeren. Mahieu Construct is al sinds 1989 actief in de industriebouw. We hebben voor diverse bedrijven koel- en diepvriescentra gebouwd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of kostenraming? Neem dan contact met ons op.

Gekoelde opslag

Wij ontwerpen in samenspraak het ideale koelhuis voor jouw bedrijf. Met genoeg ruimte voor aparte koelcellen zodat je per koelruimte een apart bewaarregime kunt hanteren. Deze kunnen uitgerust worden met bevochtigingsapparatuur en de meest recente ventilatietechnieken om de kwaliteit en versheid van jouw producten te garanderen.

Wij bouwden al koel- en diepvriescentra voor onder meer Zeebrugge Food, Flandrien en Larfrost.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke koel- en diepvriescentra van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe koelhuis. U kunt bij ons ook terecht voor (aansluitende) productieruimtekantoorruimte en opslag & logistieke gebouwen.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

demunster-01.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

CONTACT OPNEMEN

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.