Magazijnbouw - Aannemer magazijn bouwen | Mahieu Construct

Magazijnbouw

Mahieu Construct is toegelegd op de magazijnbouw. Sinds 1989 zijn we actief in de industriebouw. Bij ons kan je terecht van de bouw of renovatie van uw magazijn. We hebben een geavanceerde in-house betonafdeling waardoor we vlug en doelgericht te werk gaan en tegelijk kostenefficiënt voor onze klanten werken. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe magazijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Efficiënt bouwproces

Met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen zorgen we ervoor dat we alles zelf in huis hebben. We hebben ruime ervaring met het bouwen van efficiënte, duurzame en robuuste magazijnen. Wij bouwden al magazijnen en logistieke gebouwen voor onder meer Vanuxeem, SCI des Aulnes en Mobirec. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Diepvries & koeling

Bewaar je verse producten? Wij bouwen ook koel- en diepvriescentra die aan de strengste eisen voldoen. Als industrieel bouwbedrijf kennen wij de kneepjes van het vak voor de bouw of uitbreiding van jouw magazijn, koel- en diepcentrum. 

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke magazijnen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe magazijn. Bij Mahieu Construct kan je ook terecht voor andere industriële hallen en gebouwen zoals koel- en diepvriescentra, productieruimte, kantoorruimte, opslaghallen en logistieke gebouwen.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

demunster-01.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.