Metaalbouw [In-house staalatelier voor metaalproducties] | Mahieu Construct

Metaalbouw

Mahieu Construct is sinds 1989 gespecialiseerd in de metaalbouw. Eerst begon Mahieu Construct als eenmanszaak gericht op de agrarische sector. Inmiddels bestaat ons bouwbedrijf uit een team van 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen die ervoor zorgen dat we alles zelf in huis hebben.

In 2010 is Devoldere Construct opgenomen in Mahieu Construct. Ons team is met deze opname uitgebreid met 25 medewerkers met ruim 50 jaar ervaring op het vlak van gespecialiseerde metaalconstructies. Hiermee werd onze positie in de metaalbouw nog verder versterkt.

Bij Mahieu Construct kan je terecht van de bouw of renovatie van hoogkwalitatieve industriële gebouwen. Samen analyseren we jouw project tot in detail en bepalen op basis daarvan of we kiezen voor beton, metaal of een combinatie van beide.

 

Metaalconstructies

Onze bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m². We hebben een in-house staalatelier voor de productie van staal- en metaalconstructies. Hierdoor kunnen we vlug en doelgericht te werk en tegelijk kostenefficiënt voor onze klanten werken. Bij Mahieu Construct kan je rekenen op een optimale prijs-kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Unieke mix van metaal en beton

De meeste van onze bouwprojecten zijn een mix van een stevige, onoverwinnelijke staalconstructie gecombineerd met betonwanden. Wij geloven dat de mix van metaalbouw en betonbouw de ingrediënten zijn voor sterke realisaties. De productie van metaalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 3 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe industriegebouw, productieruimte, kantoorruimte, commerciële ruimte of opslagruimte.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

demunster-05.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.