Stallenbouw | Mahieu Construct

Stallenbouw

Wij zijn gespecialiseerd in de stallenbouw voor dieren. Bij ons kan je terecht voor de bouw van stallen voor paarden, rund- & melkvee, pluimvee en varkens. Mahieu Construct is al sinds 1989 actief in de agrobouw. Onze passie voor de landbouw is terug te zien in onze constructies, zodat jij vol trots jouw stiel kan uitoefenen. Je kan bij ons terecht voor de realisatie of renovatie van elk type stal voor jouw landbouwdieren.

Ben je aan het uitbreiden en wil je een bestaande stal renoveren? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Wij bouwden al stallen voor onder meer Jurgen Talpe, Vanthuyne, Klaas Hauspie en Innoporc. Benieuwd naar de mogelijkheden of kostenraming? Neem dan contact met ons op.

Stallenbouw paarden

Paardenstallen moeten aan veel eisen voldoen. Vooral bij meerdere stallen naast elkaar is het van belang dat ze niet alleen stevig en duurzaam zijn, maar ook onderhoudsvriendelijk. Je moet makkelijk bij de paarden kunnen en voldoende ruimte hebben om de stallen te kunnen uitmesten. Uitschuifbare tussenwanden zijn daarbij zeer handig voor machinaal uitmesten.

We kunnen ook aansluitend aan de paardenstallen rijbakken en een kantine realiseren. We hebben al voor diverse ruiterscholen, maneges en boerderijen paardenstallen gerealiseerd. Neem een kijkje bij onze paardenstallen

 

Stallenbouw rund- en melkvee

Wij zorgen voor duurzame, fijn afgewerkte en onderhoudsvriendelijke rundveestallen van de beste kwaliteit. De productie van staalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Neem een kijkje bij enkele van onze rundveestallen.

 

Stallenbouw pluimvee

We realiseerden al kippenstallen voor onder meer Dewanckele, LV Populierenhof en Brusselle Dominique. Ben je aan het uitbreiden en wil je een bestaande kippenstal renoveren? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem een kijkje bij enkele van onze kippenstallen.

Stallenbouw varkens

Wij realiseren varkensstallen op maat van jouw wensen. We realiseerden al varkensstallen voor onder Beauvan, Vanderhaeghe Koen, Bryon Kurt en Vamovar. Benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op.

Of neem eerst een kijkje bij enkele van onze varkensstallen.

af-fotografie-dji0613-2.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type stal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.