Bedrijfshal bouwen | Mahieu Construct

Bedrijfshal bouwen

Op zoek naar een partner voor de bouw van jouw bedrijfshal? Dan ben je bij Mahieu Construct aan het juiste adres. Sinds 1998 bouwen we bedrijfshallen voor bedrijven in diverse sectoren. Ook combinaties van een bedrijfshal met (gekoelde) productieruimte of met aansluitende kantoorruimte of opslaghal is zeker mogelijk. We hebben reeds veel mooie referenties gerealiseerd. We lichten er op deze pagina een aantal uit om jou een indruk te geven van de talrijke opties.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden of een kostenraming? Neem dan contact met ons op.

Snelheid en flexibiliteit in planning

We zijn ervan overtuigd dat voor een ondernemer kostenefficiëntie, duurzaamheid, flexibiliteit en snelheid zeer belangrijk zijn. Dit zijn de troeven waar Mahieu Construct als industriebouwer hard op in zet. We hebben alles zelf in huis. Dat gecombineerd met onze moderne bouwtechnieken zorgen ervoor dat ons bouwproces zeer efficiënt is ingericht. Zo gaat er geen tijd verloren en kan jij zo snel mogelijk genieten van je nieuwe gebouw.

Renovatie? We zorgen dat de werkzaamheden zo worden ingepland dat je tijdens de verbouwing zo weinig mogelijk hinder ondervindt en zoveel mogelijk beschikbaar blijft voor je klanten.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke bedrijfshallen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe industriële bedrijfshal of opslagloods. Neem hieronder een kijkje voor enkele van onze realisaties.

 

demunster-01.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.