Hallenbouw | Mahieu Construct

Hallenbouw

Hallenbouw is een van de specialisaties van Mahieu Construct. Van productiehallen tot opslagloodsen en van sporthallen tot agrarische stallen. Sinds 1989 zijn we actief in de industriebouw en agrobouw. We hebben vele mooie referenties gerealiseerd. We lichten er op deze pagina een aantal uit om een indruk te geven van de vele mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Productiehal of bedrijfshal bouwen

Ben je aan het uitbreiden en wil je een bestaande productieruimte of productiehal renoveren? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Wij bouwden al productieruimtes voor onder meer Couvoir d'Hem en Wijngoed Monteberg. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Opslaghallen bouwen

Als industrieel bouwbedrijf kennen wij de kneepjes van het vak voor de bouw of uitbreiding van jouw opslaghal, magazijn of logistiek gebouw. Verhuur je self storage aan particulieren of bedrijven? Ook daarbij kunnen we helpen. We bouwden al opslagmogelijkheden voor onder meer Mobirec, Opslagruimten.com en Transport Duchi.

Sporthallen bouwen

Wij hebben sporthallen en diverse recreatiehallen voor verschillende klanten gerealiseerd. Zo realiseerden we al voor Institut Saint-Luc een hypermoderne sportzaal inclusief kleedruimtes en klaslokalen. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke hallen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe hal. Naast industriële hallen bouwen we ook diverse landbouwloodsen zoals aardappelloodsen, machine- & grondstoffenloodsen en stallen voor jouw rundvee, melkvee, paarden of pluimvee.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

 

demunster-01.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.