Loodsbouw | Mahieu Construct

Loodsbouw

Een van onze specialisaties als bouwbedrijf is de loodsbouw. Mahieu Construct is al sinds 1989 actief in de agrobouw. We hebben ruime ervaring met de bouw van landbouwloodsen en opslagloodsen. Onze passie voor de landbouw is terug te zien in onze constructies, zodat jij vol trots jouw stiel kan uitoefenen. Afhankelijk van het gebruik - oogst opslaan of bijvoorbeeld machines - worden andere eisen gesteld aan de inrichting van de loods. Hieronder geven we enkele voorbeelden hoe we ervoor zorgen dat de loodsen zo goed mogelijk aansluiten bij het beoogde gebruik.

Aardappelloods (los of kisten)

Onze aardappelloodsen zijn gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en verliezen tot een minimum te beperken. We rusten onze loodsen uit met de meest recente ventilatietechnieken.

Je kunt bij ons terecht voor zowel aardappelloodsen voor losse opslag (vrac) als voor opslag in palletboxen of kisten. Als je meerdere aardappelrassen samen wilt bewaren, dan kunnen we een scheidingswand of aparte cellen voorzien. Op die manier kan je per cel een apart bewaarregime hanteren. 

Benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Machine- & Grondstoffenloods

Onze machine- en grondstoffenloodsen bieden betrouwbare opslag aan jouw machines en materiaal. We maken gebruik van de beste materialen zodat je nog jaren kunt genieten van je machineloods. De loodsen kunnen helemaal ingericht worden op jouw wensen.

We zitten graag met jou samen om jouw wensen uit te werken dat een mooi ontwerp. 

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties voor onder meer Agri Lemahieu, Morliplas en Agri Demaeght. 

 

De productie van staal- en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 4 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor duurzame, correct afgewerkte en onderhoudsvriendelijke loodsen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe loods. Naast landbouwloodsen en opslagloodsen, bouwen we ook stallen voor jouw rundvee, melkvee, paarden of pluimvee en industriële hallen.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

af-fotografie-dji0613-2.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hangar ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van agrobouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.