Transporthal bouwen | Mahieu Construct

Transporthal bouwen

Mahieu Construct is uw partner voor al uw logistieke gebouwen waaronder transporthallen. We zijn al sinds 1998 actief in de industriebouw. Bij ons kan je terecht van de bouw of renovatie van uw transporthal. We hebben een geavanceerde in-house betonafdeling waardoor we vlug en doelgericht te werk gaan en tegelijk kostenefficiënt voor onze klanten werken. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe transporthal.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Efficiënt bouwproces

Met 17 ervaren montage-, afwerking- en funderingsploegen zorgen we ervoor dat we alles zelf in huis hebben. We hebben ruime ervaring met het bouwen van efficiënte, duurzame en robuuste transporthallen. Wij bouwden al logistieke gebouwen en bijbehorende kantoorgebouwen voor onder meer Mobirec, Transport Duchi en Vanuxeem. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem dan contact met ons op.

Opslag en kantoorruimte

Hebt u extra opslag nodig of bijbehorende kantoorruimte? Wij hebben ruime ervaring in de industriebouw en kunnen ook bijkomende industriële gebouwen voorzien.

De productie van staalconstructies en betonconstructies doen we volledig zelf in onze 3 verschillende vestigingen in België. We werken met onze eigen calculators, ingenieurs, tekenaars en werfleiders.

Wij zorgen voor een duurzame, fijn afgewerkte en onderhoudsvriendelijke transporthallen van de beste kwaliteit. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en je spoedig kunt genieten van jouw nieuwe transporthal. Bij Mahieu Construct kan je ook terecht voor andere industriële hallen en gebouwen zoals koel- en diepvriescentra, productieruimte, kantoorruimte, opslaghallen en logistieke gebouwen.

Neem hieronder een kijkje bij enkele van onze realisaties.

demunster-08.jpg

Hoe maken we voor jou het verschil?

Vrijheid in ontwerp

Onze gespecialiseerde ingenieurs kunnen bogen op jaren knowhow en ervaring. Elk type hal ontwerpen ze minutieus en in nauw overleg volgens jouw specifieke eisen, actuele EU-, milieu- en andere regelgeving en met gepreciseerde berekeningsmethodes. 

Snelheid en flexibiliteit in planning

Mahieu Construct combineert een niet te evenaren denkkracht met mankracht op het vlak van industriebouw. Dat betekent dat jouw project altijd de nodige vaart krijgt, maar dat we ons ook flexibel opstellen doorheen het bouwproces. Jij bepaalt het tempo, wij voeren nauwgezet uit. 

Advies nodig? Of een vraag voor onze experts?

Vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.